فاز سوم پروژه های طراحی، تحلیل و بهبود فرآیند های شرکت معدنی و صنعتی گلگهر سیرجان پس از عارضه های شناسایی شده در فاز دوم پروژه شروع گردید.
یکی از دلایل مدلسازی وضع موجود و شناسایی عارضه های فرآیندی این است که بدانیم سازمان از لحاظ بلوغ در کجا قرار دارد و چقدر میتوان فرآیند را بهبود داد.
در جلساتی که در شرکت معدنی و صنعتی گلگهر برگزار گردید نفرات حاضر در جلسه اذعان داشتند که جلسات بسیاری برای شناسایی فرآیندها برگزار شده است اما متاسفانه وضع موجود مدنظر قرار نگرفته است و از ابتدا مدل های وضع بهبود طراحی گردیده است و تمامی این مدل ها شکست خورده است چون متناسب با بلوغ سازمان نبوده است.
یکی از مواردی که در بهبود فرآیند ها باید در نظر داشته باشیم این است که قرار نیست فرآیندهای را بازمهندسی کنیم و باید فرآیندها را جزئی و به طور مستمر بهبود دهیم این تغییرات میتوانند شامل تهیه فرم بجای استفاده از نامه، اطلاع رسانی سیستمی، تغییر نحوه کدگذاری و … باشد.
گام اول
در گام اول بهبود فرآیند ها باید در نظر داشته باشیم که فرآیند را به گونه ای باید بهبود ببخشیم که سلیقه ای عمل کردن در فرآیند را به صفر برساند تا این فرآیندها باشند که مسیر را مشخص میکنند نه نظرات افراد.
در برخی از فرآیندهایی که در شرکت معدنی و صنعتی گلگهر شناسایی شد نحوه انجام کارها با نظرات افراد تغییر پیدا میکرد. بنابراین اولین کار کاهش نظرات افراد بر روند انجام فرآیندها بود.
یکی از مشکلاتی که در بیشتر سازمان ها میتوان مشاهده کرد نحوه چینش نفرات در تاییدات انجام یک فرآیند است. گاها نظرات کارشناسی در فرآیند در انتهای فرآیند مشاهده میگردد که با تغییر نحوه چینش نفرات میتوانیم زمان و دوباره کاری در انجام فرآیند را کاهش دهیم. یکی دیگر از مشکلات دیگر و مهم دوباره کاری در حین فرآیندها هستند.
دریافت مستندات ناقص یکی از ملموس ترین این مشکلات است.
با تعریف فرم و فرمت مشخص بجای استفاده از نامه میتوان ایتم هایی را که میخواهیم استخراج کنیم همچنین در اختیار قراردادن یک فرمت نمونه میتواند این دوباره کاری ها را کاهش دهد.
تمامی کارهای فوق به استاندارد شدن فرآیندها در شرکت معدنی و صنعتی گلگهر کمک شایانی خواهد کرد و باعث میشود فرآیندها با چابکی بیشتری ادامه پیدا کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید فرم مشاوره را تکمیل نمایید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند: