مرجع تخصصی آموزش، مشاوره و استقرار مدیریت فرایند

شماره تماس دفتر: ۰۲۱۸۶۰۵۱۵۹۸

خدمت فرآیندکاوی

فرآیندکاوی

خدمتی دیگر از شرکت توسعه راهکار جهان مدیر

هر سازمان برای تامین نیاز مشتریان خود و ایجاد ارزش افزوده برای آن‌ها، نیازمند تعریف یک‌سری وظایف و قواعد کسب‌وکاری درون خود است. برای مدیریت بهتر این وظایف و ارتقاء بهره‌وری در سازمان دو نگاه کلی وجود دارد:

  1. رویکرد وظیفه‌گرا
  2. رویکرد فرآیندگرا

در رویکرد وظیفه‌گرا، دپارتمان‌های مختلف به طور مستقل از سایر دپارتمان‌های سازمان مورد ارزیابی و تحلیل قرار می‎‌گیرند. نگاه مشتری، خواسته‌های مشتری، بازخورد مشتری، شرایط محیط، وضعیت رقبا و تامین‌کنندگان به درستی در سازمان دیده نمی‌شود و مهمتر از همه اینها ارتباط بین وظایف مختلف در سازمان کمتر توجه می‌شود.

از همین رو رویکرد جدیدی به اسم رویکرد فرآیندگرا در تحلیل سازمان پدیدار آمده است. در این رویکرد زنجیره‌ای از فعالیت‌ها تشکیل یک فرآیند می‌دهند. هر فرآیند به دنبال تامین نیاز مشتریان سازمان داخلی یا خارجی با استفاده از منابع سازمان است.

با توسعه زیرساخت‌های حوزه آی‌تی شامل سخت‌افزار و نرم‌افزار، امکان مکانیزه کردن بسیاری از فرآیندهای سازمانی فراهم گردیده است. توجه به رویکرد فرایندی و توسعه زیرساخت‌های آی‌تی منجر به رشد و توسعه نرم‌افزارهای مدیریت فرایندهای کسب و کار در حوزه‌های مختلف مثل حوزه ارتباط با مشتری مثل CRMها، در برنامه‌ریزی احتیاجات سازمانی مثل ERP، SAP و در حوزه سیستم‌های مدلسازی فرآیندهای کسب و کار یعنی BPMSها گردیده است.

چه اتفاقی برای داده‌های حاصل از اجرای این سامانه‌ها می‌افتد؟

بیشترین استفاده در سطح کاربردهای عملیاتی است

در جایی به اسم پایگاه داده ذخیره می‌گردند

چه مواردی در سطح دنیا منجر به ایجاد علمی به نام علم داده یا دیتا ساینس گردیده است. امروزه رشد و توسعه زیر ساخت‌های پردازش محاسباتی (تلفیقی از تکنیک‌های ریاضیات و آمار)، ارتقاء زیرساخت‌های ذخیره‌سازی داده در قالب پایگاه داده‌ها، توسعه الگوریتم‌های هوش مصنوعی و تولید بیگ دیتا.
در همین زمینه علم داده به حوزه علمی فرآیند منجر به پیدایش علمی جدید به نام فرایندکاوی گردیده است یعنی فرایندکاوی فصل مشترک علم داده و علم فرآیند به حساب می‌آید هدف فرایندکاوی کشف نظارت و بهبود فرایندهای واقعی از طریق استخراج دانش از داده‌های ذخیره شده در پایگاه داده می‌باشد.

طبق پیش‌بینی‌های انجام شده، انتظار می‌رود که اندازه بازار جهانی برای نرم‌افزار فرایندکاوی در سال ۲۰۲۶ به رقم ۳.۵ میلیارد دلار برسد که در طول دروه پیش‌بینی رشدی برابر با ۳۹.۹% (نرخ رشد مرکب سالیانه) خواهد داشت

اهداف فرآیندکاوی

بهبود جریان‌های کاری در حوزه‌های فرایندگرا در فرآیندکاوی

تحلیل میلیون‌ها تراکنش و شناسایی ناهنجاری‌ها با فرایندکاوی

قابلیت استفاده در جریان‌های مالی و مدیریت زنجیره تامین

تشخیص روزنه‌ها و بهبود بخش‌های ناکارامد در فرایندها

درخواست مشاوره و دمو

نیازتان را به ما بگویید(ضروری)

پیمایش به بالا