الگوی توسعه و مدیریت قابلیت های کسب و کار مبتنی بر APQC

این حوزه مرتبط  با انجام فعالیت‌هایی از یک سازمان است که بنیان و پایه عملکرد موفق سازمان در تمام در یک کسب و کار به عنوان سیزدهمین حوزه در APQC است. توانایی های تعریف شده در PCF عبارتند از: مدیریت فرایند کسب و کار؛ برنامه و مدیریت پروژه؛ مدیریت کیفیت؛ مدیریت تغییر؛ معیار سنجش؛ سلامت محیط زیست و مدیریت ایمنی؛ و مدیریت دانش.

در چارچوب APQC حوزه فرایندی الگوی توسعه و مدیریت قابلیت های کسب و کار شامل ایجاد و مدیریت بالادستی برای مدیریت فرایندها. چارچوب های مدیریت فرآیندهای را  منظم و مدیریت کنید، فرآیندهای کسب وکار را تعریف کنید، مدیریت فرآیندها را استقرار دهید، بهبود فرآیندهای کسب و کار، مدیریت سرمایه گذاری‌ها، دارایی‌ها، محصولات، کسب و کارها و برندها، همراه با پروژه های مرتبط که همگی یک برنامه را تشکیل می دهند، مدیریت ویژگی‌های سازمانی که با کیفیت خروجی ارتباط دارند، تعیین الزامات کیفیت ارزیابی ارتباط بین عملکرد و الزامات کیفیت، مدیریت فعالیت‌های تا منتطبق، اطمینان از اجرا و نگهداری سیستم مدیریت کیفیت سازمانی، برنامه‌ریزی، طراحی و اجرای تغییرات، اطمینان از بهبود در روند تغییر، ایجاد و اداره یک استراتژی برای مدیریت عملکرد سازمانی، ارزیابی عملکرد فرآیندهای داخلی، و همچنین سازمان به عنوان یک کل، تعیین تأثیرات بهداشت محیط و ایمنی محیط زیست، ایجاد و اجرای برنامه HSE، آموزش کارکنان عملکرد HSE. نظارت و مدیریت برنامه HSE.

APQC 1

در این ویدئو مبتنی بر APQC به مباحث زیر پرداخته می‌شود:

  1. مدیریت فرآیندهای کسب و کار(ایجاد و حفظ مدیریت فرآیند، تعریف و مدیریت چارچوب های فرآیند، تعریف فرآیند ها، مدیریت عملکرد فرآیندها، بهبود فرآیندها)
  2. مدیریت پورتفولیو، برنامه و پروژه (مدیریت پورتفولیو،‌ مدیریت برنامه ها، مدیریت پروژه ها)
  3. مدیریت کیفیت سازمانی(تعیین الزامات کیفیت، ارزیابی عملکرد به الزامات، مدیریت عدم انطباق، اجرا و نگهداشت سیستم مدیریت کیفیت سازمان (EQMS))
  4. مدیریت تغییرات(برنامه ریزی برای تغییر، طراحی تغییر، اجرای تغییر، حفظ و نگهداری بهبود)
  5. توسعه و مدیریت قابلیت مدیریت دانش (KM) در سطح سازمان (توسعه استراتژی مدیریت دانش، ارزیابی قابلیت های مدیریت دانش)
  6. سنجش و الگوبرداری (ایجاد و مدیریت استراتژی عملکرد سازمانی، الگوبرداری عملکرد، ارزیابی عملکرد فرآیند)
  7. مدیریت ایمنی و  بهداشت محیط (EHS) (تعیین تأثیرات ایمنی و بهداشت محیط، توسعه و اجرای برنامه های وظیفه ای EHS، آموزش و پرورش کارکنان وظیفه ای، کنترل و مدیریت برنامه مدیریتی EHS وظیفه ای)

 

[aparat id=”mZ41Q”]

دانلود کنید

 

برای هر کسب و کار، ۱۲ الگوی دیگر نیز وجود دارد که ویدئوهای کوتاه رایگان آن‌ها در این قسمت است اما برای دریافت پکیج کامل ۱۳ الگوی برای سیستمی‌سازی و رشد پایدار کسب و کارتان از طریق لینک زیر اقدام فرمایید.

«به کمک مدیران‌تان سیستم‌های مورد نیاز کسب  کارتان را شناسایی با توانمندی‌ کارکنان‌تان آن‌ها را طراحی و اجرا کنید»”

آشنایی کامل با ۱۳ الگوی کسب و کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.